Menu de chasse

Aperitief met hapjes
Apéritif, amuse-bouches

*

St-jakobsvrucht uit Dieppe, foie gras, zuurdesem, kalfsjus
Les St-Jacques de Dieppe, foie gras, pain au levain, jus de veau

*

Noordzeevis, bloemkool, gerookte paling, edamamé
Le poisson de la mer du nord, chou- fleur, anguille fumée, edamamé

*

Fazant, knolselder, boschampignons, rode biet en griottes
Le filet de faisan, céleri-rave, champignons des bois, betterave rouge et griottes
OF/OU
Filet van hert – Filet de faon  ( suppl. € 5,00 )
OF/OU
Haas – Râble de lièvre  ( suppl. € 5,00 ) Op aanvraag/sur demande

*

Kastanje, kweepeer, castagnaccio, rozemarijn
Châtaigne, coing, castagnaccio, romarin

*

Mokka Moka

 

Zondagmiddag  14 – 21  oktober / 4 – 18 – 25  november / 2 – 9  december
Donderdagmiddag 1 november – Zaterdagavond  OP AANVRAAG

Prijs: € 80,00 all-in. Waters en wijnen inbegrepen tijdens de maaltijd.

*

Le dimanche midi 14 – 21  octobre / 4 – 18 – 25  novembre / 2 – 9 décembre
Le jeudi midi 1 novembre – Le samedi soir SUR DEMANDE

Prix: € 80,00 all-in. Vins & eaux compris pendant le repas.