Menu de printemps


Menu de printemps


Aperitief met hapjes
Apéritif et amuse-bouche

*

St-jakobsvrucht & garnaal, bloemkool, lamsoor & crumble van Comté
Les st-jacques marinées & crevettes , choux-fleur, lavande de mer & crumble de Comté

*

Rog, gegrilde groene asperge, daslook & Ratte du Touquet
Le raie, asperge verte grillée, allium & Ratte du Touquet

*

Tussendoortje Entremets

*

Duroc d’Olives, jonge wortel, lentegroenten & pickles
Duroc d’Olives, carottes, légumes printaniers & pickels

*

Aardbei, vlierbloesem, basilicum & witte chocolade
Fraise, fleurs de sureau, basilic & chocolat blanc

*

Mokka
Moka

 

Zondagmiddag 21 mei – 4, 11, 18 & 25 juni
Prijs: € 75,00 all-in (€ 55.00 aan 12% BTW & € 20.00 aan 21% BTW)
Waters en wijnen inbegrepen tijdens de maaltijd.

Le dimanche midi 21 mai – 4, 11, 18 & 25 juin
Prix: € 75,00 all-in (€ 55.00 à 12% TVA & € 20.00 à 21% TVA)
Vins & eaux compris pendant le repas.