Menu St-Hubert
Menu St-Hubert
Aperitief met hapjes
Apéritif et amuse-bouche
*
Gemarineerde St-Jakobsvruchten, koolrabi en mierikswortel
Les st-Jacques marinées, chou-rave et raifort
*
Skrei, boerenkool, crème van aardpeer, gebruinde kippenbouillon
Skrei , chou frisé, crème de topinambours et bouillon de poulet doré
*
Tussendoortje
Entremets
*
Kalfsfilet, zoete aardappel, pastinaak & parmentier van kalfswang
Le filet de veau, patate douce, panais & parmentier de joue de veau
*
Kardemom, sinaas & chocolade
La cardamome, orange & chocolat
*
Mokka
Moka
€ 80,00
Zondagmiddag 11 & 25 februari / 4 & 25 maart
Aangepaste wijnen en waters inbegrepen tijdens de maaltijd
€ 80,00
Le dimanche midi 11 & 25 février / 4 & 25 mars
Du vins et de l’eau compris pendant le repas