Menu St-Hubert

Menu St-Hubert

 

Aperitief met hapjes
Apéritif et amuse-bouche

*

Gemarineerde St-Jakobsvruchten, koolrabi en mierikswortel
Les st-Jacques marinées, chou-rave et raifort

*

Skrei, boerenkool, crème van aardpeer, gebruinde kippenbouillon
Skrei , chou frisé, crème de topinambours et bouillon de poulet doré

*

Tussendoortje
Entremets
*

Kalfsfilet, zoete aardappel, pastinaak & parmentier van kalfswang
Le filet de veau, patate douce, panais & parmentier de joue de veau
*

Kardemom, sinaas & chocolade
La cardamome, orange & chocolat

*

Mokka
Moka

€ 80,00

Zondagmiddag 11 & 25 februari / 4 & 25 maart
Aangepaste wijnen en waters inbegrepen tijdens de maaltijd

€ 80,00

Le dimanche midi 11 & 25 février / 4 & 25 mars
Du vins et de l’eau compris pendant le repas