Réveillon de Noël (traiteur)

TRAITEUR

MENU 4 services  € 55,00 pp

 

Foie gras, gerookte paling, gebrande prei en Vadouvan
Foie gras, anguille fumée, poireau et Vadouvan

Bisque van kreeft
Bisque de homard

     

Parelhoenfilet ‘Fine Champagne’
gratin dauphinois met spek, witloof en gepofte pompoen
Le filet de pintadeau ‘Fine Champagne’
gratin dauphinois aux lard, chicon et potiron gonflé



Onze Ijsstronk van ambachtelijk ijs
Nôtre bûche glacée artisanale

 

Kerstavond 24 december
Afhalen mogelijk tussen 16u00 en 17u00
Enkel op reservatie per mail of 055 21 73 83 en storting
op bankrekeningnummer BE95 4436 7169 1158 tegen 15/12.

Réveillon de Noël 25 décembre
Collecte possible entre 16h et 17h
Uniquement sur réservation par mail ou 055 21 73 83
et versement au compte BE95 4436 7169 1158 avant le 15/12.