Menu d’hiver & week-end de la valentine

Aperitief met hapjes
Apéritif au amuse-bouche

Sint-Jacobsvrucht, gerookte paling, mandarijn en bieslook
Coquille Saint-Jacques, anguille fumée, mandarine et ciboulette

Skrei, structuren van knolselder, zeekraal
Skrei, structures de céleri-rave, samphire

Haasje van Duroc De Batallé, Hokkaido pompoen, witte pens en sjalot
Filet de Duroc De Batallé, tripes blanches, courge d’Hokkaido et échalote

Chocolade, pinda en caramel
Chocolat, cacahuètes et caramel

 

Menu, inclusief aperitief : € 68,00 pp
Huiswijnen + water en koffie : + € 28,00
Kasteelwijnen + water en koffie : + € 38,00

 

Zaterdag, vanaf 18u30 / Samedi à 18u30
12/2
Zondag, vanaf 12u00 / Dimanche à 12h00
13/2 – 27/2 – 13/3 – 27/3

 

ANDERE DATA OP AANVRAAG
AUTRES DATES SUR DEMANDE