W I L D M E N U
Zaterdag 10 en 24 oktober / 7, 14 en 21 november / 5 en 11 december vanaf 18u30
Zondag 11, 18 en 25 oktober / 8, 15 en 22 november / 6 en 12 december vanaf 12u00
Menu aan € 54,00 pp
Dranken à la carte of all-in formule :
Aperitief Crémant, aangepaste wijnen en water ( + € 26,00 pp )
A P E R O – B I T E S
Wildkroketjes (8st) met truffeldip €10,00
Ronsische paté met toast €11,00
Croque Ibérico met mozzarella en truffel (8st) €14,00
M E N U
Terrine van foie gras – pruimen – rozijnentoast
OF
Gebakken coquilles uit Dieppe – varkenspoot – peterseliewortel (+ € 5,00)
OF
Ravioli – boschampignons – bonenkruid – parmezaan
*
Vol-au-vent van fazant – oesterzwam – aardappelkroket
OF
Rundsfilet pur – witloof – knolselder – portobello – natuurlijke jus (+ €7,00)
(Hertenkalffilet vanaf 18 oktober) (+ €7,00)
OF
Catch of the day – spitskool – spek – aardappelmousseline – boerenkool
*
Lauwe chocoladebrownie – stracciatella ijs – rum
OF
Tarte tatin – vanille ijs – sabayon van Calvados – karamel
OF
Crème brûlée
OF
Irish coffee