Wintermenu & Valentijnweekend
Aperitief met hapjes
Apéritif au amuse-bouche
–
Sint-Jacobsvrucht, gerookte paling, mandarijn en bieslook
Coquille Saint-Jacques, anguille fumée, mandarine et ciboulette
–
Skrei, structuren van knolselder, zeekraal
Skrei, structures de céleri-rave, samphire
–
Haasje van Duroc De Batallé, Hokkaido pompoen, witte pens en sjalot
Filet de Duroc De Batallé, tripes blanches, courge d’Hokkaido et échalote
–
Chocolade, pinda en caramel
Chocolat, cacahuètes et caramel
Menu, inclusief aperitief : € 68,00 pp
Huiswijnen + water en koffie : + € 28,00
Kasteelwijnen + water en koffie : + € 38,00
Zaterdag, vanaf 18u30 / Samedi à 18u30
12/2
Zondag, vanaf 12u00 / Dimanche à 12h00
13/2 – 27/2 – 13/3 – 27/3
ANDERE DATA OP AANVRAAG
AUTRES DATES SUR DEMANDE