ZOMERMENU

DINNER BY THE LAKE

Outdoor concept met zicht op de vijver


Z O M E R M E N U
 

Vrijdagavond (24 juli) vanaf 18u30
Zaterdagavond (1 – 8 – 22 – 29 augustus) vanaf 18u30
Zondagmiddag (19 – 26 juli / 2 – 9 – 23 – 30 augustus) vanaf 12u00


A P E R O ° B I T E S

100% Ibérico Bellota  € 28,00 / 100 gr.
Croque Ibérico – mozzarella – truffel  (8st)  € 13,00
Apero Garnaalkroketjes (8st) met peterseliedip en citroen  € 10,00
Japanse groenten Gyoza met sojasaus en koriander (8st) € 9,00
Hummus met pitabrood € 7,00


M E N U   à   49,00
(Aperitief Crémant / wijnen & waters incl + € 26,00 pp)

Carpaccio – gerijpte Holstein – hazelnoot – gegrilde groene asperge – Parmezaan
( + € 3,00)
Of

Franse Bouchot mosselen – venkel – piment – Noilly Prat – look
Of
Gegrilde gamba’s – kruidenboter – frégola
(Supl. € 4,00)

Annies lamsschouder – krokante polenta – caponata – basilicum mayo – kruidensalade
Of
‘Catch of the day’ – Mojo Verde – Canarische krieltjes – tomaat – courgette
Of
Rib Eye ‘Grainfed’  Big Green Egg (250gr)
in zout gegaarde aardappel – frisse salade – paprika geitenkaas – trapeur mayo
(Supl. € 7,00)

Coupe Colonel  ‘St-Hubert’
Of
Klassieker ‘Dame Blanche’
Of
Tiramisu

 

Bepaalde gerechten in afhaal ook mogelijk!